U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Ik, Barry van Well, was al 9 jaar werkzaam bij Sportzaak Sportief in Maarssen-Broek. Toen Bob en Esther besloten om de sportzaak te verkopen, kon ik mij niet vinden in de kopende partij. De betreffende winkelketen wilde de clubs niet overnemen. Sportief had hierdoor een dilemma, daar zij deze clubs wel graag wilde behouden. Het idee ontstond om een sportzaak te beginnen in Maarssen-Dorp. Samen met Sportzaak Sportief uit Naarden opende op 1 mei 2007 WellSport haar deuren op de Kaatsbaan onder leiding van Barry van Well. 

Wij zijn een unieke retailer op het gebied van onder andere hockey, voetbal, tennis en teamkleding. Wij staan bekend om onze brede keuze, kwaliteit en vakkennis.

Wij hebben een unieke samenwerking met de merken Reece, Hummel en Stanno, deze kunt u online via ons bestellen en laten thuisbezorgen of bij ons af komen halen. Zie de diverse shops op deze site.

Wij selecteren onze leveranciers zorgvuldig, zodat wij u de beste producten en diensten kunnen bieden.
Want goede kwaliteit is een vereiste binnen onze branche.

Teamaankleding

Onze kennis van sportkleding zorgt er voor dat wij de juiste outfit voor club's verzorgen van A t/m Z. Zo bedrukken wij voor clubs en sponsoren en denken graag met u mee over het ontwerp van uw clubshirt/tenue. Wij kunnen snelle leveringen garanderen aangezien wij zelf in de winkel bedrukken en logo's, namen en cijfers zelf maken. In samenwerking met de leverancier bieden wij clubs clubcontracten aan waarmee zij hun sponsorinkomsten kunnen vergroten. Wij vertellen u graag meer hierover in een persoonlijk gesprek bij u op de club.