Heb jij al Slippers voor deze zomer?

De zomer is weer in aantocht dus het is weer Slippertijd ! Heb jij ze al in huis? Scoor nu snel jouw paar Havaianas, Ipanema, Nike, Adidas of Reef slippers.

Met mooi weer in aantocht is het weer tijd voor slippers!! Snel dus naar onze winkel te komen en en kom jouw favoriete paar aanschaffen. Wij hebben van diverse merken slippers / sandalen in huis. Havaianas, Ipanema, Reef, Adidas, Nike en Rider. Voor het hele gezin hebben wij keuze in vrolijke printjes en rustige kleuren welke onder al jouw zomerkleding leuk te combineren valt.

Havaianas: het merk Havaianas, welke in Brazilië bedacht zijn om de armere mensen op schoeisel te kunnen laten lopen is uitgegroeid tot werelds best verkochte merk met ontelbare modellen, met smalle bandjes, dikke bandjes, dunne zolen, dikke zolen, dames, heren, kinderen. Voor het hele gezin is de keuze enorm. Wij hebben een selectie voor je gemaakt. 

Reef: is een bekend merk en hebben wij sinds vorig jaar in ons assortiment opgenomen wegens de grote vraag naar dit merk. Met veel succes hebben wij deze vorig jaar al verkocht. De modellen van Reef zijn modern en hebben anatomische, voorgevormde en zachte, verende zolen waarop je de hele dag kan lopen. Zelfs wandelen is geen probleem op deze slippers oftewel sandalen want de naam slippers doet eigenlijk te kort aan deze Reef collectie. De slippers zijn gemaakt met diverse banden, geweven of van veganistisch leer. Het materiaal is veelal gerecycled en daarmee denkt Reef aan onze planeet. 

Ipanema: is ook een merk uit Brazilië en is vernoemd naar één van de exotische en beroemde stranden van de wereld. Onder de zool vind je de print van Ipanema. Dit is de print van de boulevard van Ipanema, de boulevard in het zuiden van Rio de Jamairo. Naar het strand!? Met deze modieuze slippers kan jij de gehele dag heerlijk lopen dus ook een dagje naar de stad is geen probleem voor Reef. De slippers zijn gemaakt van recyclede materialen en kunnen ook weer gerecycled worden. Zo draag je met deze slippers bij aan een betere wereld. Maar natuurlijk is het belangrijk dat ze mooi aansluiten op de voet en dat doen deze zeker. 

Neem snel een kijkje in onze webshop SportenBestelOnline.nl of kom snel naar Sportzaak Sportief in Naarden of WellSport in Maarssen.

Je vindt onze Sportzaak in Naarden vlak naast snelweg A1 afrit 7 richting Naarden-Vesting een Vestingstad gelegen in het Gooi. 

De sportzaak in Maarssen ligt vlak naast de snelweg A2 afrit 6 en is gelegen in de historische stad Maarssen-Dorp langs de Vecht. Botenliefhebbers kunnen de boot gemakkelijk aanmeren en te voet naar de winkel lopen.

Terug naar overzicht