U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Bij WellSport zijn wij onder andere gespecialiseerd in hockey. Wij hebben het gehele jaar door, zowel voor het outdoor- als voor het indoorseizoen, alle benodigdheden in huis. Wij kunnen u adviseren over de juiste maat en welk product het beste bij uw wensen past. Door de ruime collectie van verschillende merken, kan iedereen bij ons slagen. Zo hebben wij een grote hockeystickwand, een toffe collectie hockeyschoenen, ruime keuze uit scheenbeschermers en veel accessoires zoals tassen, sokken, bitjes, hockeyballen, grips en tape. Uniek in onze winkel is de kunstgrasbaan waar sticks uitgeprobeerd kunnen worden, om zo de juiste keuze te maken. 

Wij zijn exclusief leverancier van de MHV clubkleding. Wij ontvangen u graag bij ons in de winkel voor de aanschaf van uw MHV wedstrijdpolo, short/rokje, kousen en sweater.Als MHV-lid ontvangt u 10% korting op alle MHV clubkleding! Klik op het logo van MHV Maarssen om naar de ledenshop te gaan.

Een van onze hoofdleveraciers is Reece Australia. Van dit merk hebben wij fijne trainingspakken, sportshirts en truien op voorraad. Bent u op zoek naar een artikel, maar is dit niet aanwezig in onze winkel? Wij kunnen dit ten alle tijden voor u bestellen. Neem door op de foto hieronder te klikken ook zelf eens een kijkje in de Reece webshop en haal je bestelde items op bij ons in de winkel of laat ze thuisbezorgen!

Webshop klik op de fotoWebshop klik op de foto