Sportspeciaalzaak, WellSport, Barry van Well, Esther Brouwer, sportwinkel, Maarssen, WellSport
 

Over ons

WellSport is opgericht op 1 mei 2007 op de Kaatsbaan 11 in Maarssen-Dorp.

In 2021 is de winkel verhuisd naar het Harmonieplein alwaar de winkel 3x zo groot is geworden.

WellSport richt zich met de winkel tot de fanatieke sporter maar ook tot de recreatieve sportbeoefenaar. Je kan in de winkel terecht voor diverse sporten. Daarnaast hebben wij ook een ruim assortiment Casual en Vrijetijdskleding en sneakers voor jong en oud(er).

Bij WellSport staan wij voor kwaliteit, service en klantvriendelijkheid. Met onze deskundigheid kunnen wij u adviseren over o.a. hockey, voetbal, tennis, padel, fitness, indoorsporten.

Daarbij staan wij voor de individuele sporter klaar maar ook voor teamaankleding voor clubs en/of bedrijven (sponsoren).

De volgende verenigingen kunnen bij ons terecht zowel in de winkel als in onze webshop voor hun clubkleding:

Voetbalvereniging VV Maarssen, Korfbalvereniging OVVO, Handbalvereniging HV Nijenrodes en Tennisvereniging Luck Raeck uit Maarssen

Niet alleen is de winkel gegroeid naar een grotere vestiging, ook heb je nu de mogelijkheid om online te shoppen bij ons. Met onze webshop SPORTENBESTELONLINE.NL bieden wij onze klanten nog meer sportplezier. Daarnaast hebben wij Casualkleding en Sneakers, van bekende merken, al voor jou geselecteerd en zijn wij "de" winkel om gezellig te komen shoppen.