U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Bij ons bent u aan het juiste adres voor al uw tennisbenodigdheden, maar ook voor het bespannen van uw raket. Wij bespannen met kwaliteitsnaren van Pacific, zodat u het maximale uit uw raket kan halen. De sleutel tot succes bij tennis is de goede en juiste snaar, wij adviseren u graag welke snaar voor u geschikt is. Ons advies wanneer u 1 keer per week tennist, is om minimaal eenmaal per seizoen in het voor- en najaar de bespanning te laten vervangen.

Adidas Asics Babolat Bjorn Borg Dunlop Head K-Swiss Li-Ning Nike Pacific Reece Australia Tretorn Wilson  

 Wij hebben voor jong en oud ruime keuze uit tennisrakets, -schoenen en accessoires zoals grips, dempers en tennisballen. Een van onze leveranciers is Reece Australia, hiervan hebben wij fijne trainingspakken en shirts in de winkel hebben. Via de website is de gehele collectie te bestellen, welke thuisbezorgd kan worden, maar ook bij ons in de winkel afgehaald kan worden. Via onderstaande afbeelding komt u terecht in de webshop.