U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Als kleding-leverancier van VV Maarssen en S.V. de Vecht - Loenen weten wij als geen ander wat belangrijk is voor een voetbalvereniging. De uitstraling van de kleding en het op tijd kunnen leveren aan het begin van het seizoen en gedurende het seizoen is een pré. Wij kleden uw club aan met eigen ontworpen shirts en bijpassende presentatie- en trainingoutfits. 

Hiervoor gebruiken wij onder andere de producten van Hummel en Stanno, mede door de hoogwaardige kwaliteit en mooie designs. Clublogo's, sponsoropdruk, namen & initialen en cijfers worden door ons zelf in de winkel bedrukt. Wij werken met flex-bedrukkingen die een mooie uitstraling hebben op textiel. Neem voor meer informatie contact met ons op of kom langs in de winkel.

Voor onze clubs hebben wij een speciale ledenshop beschikbaar waarin alle producten direct besteld kunnen worden. Neem door op onderstaande foto's te klikken een kijkje in de webshop van VV Maarssen of S.V. de Vecht. 

Naast dat wij de clubkleding van verschillende voetbalverenigingen verzorgen, hebben wij uiteraard ook diverse voetbalartikelen in huis. Zo slaag je bij ons voor comfortabele voetbalschoenen, sokken, scheenbeschermers en keepershandschoenen
van onder andere deze merken:

Adidas Derbystar Hummel Nike Select Stanno